بسبوسة









كيس فانيلا



300جم ماء 125 جم



شربات تقيل 75جم

جوز هند 2
م سمن بلدي او بقري معلب

450جم سكر


900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز






المقادير موضحة في الصورة






بسبوسة  Almstba.com_1342818515_165






وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف






بسبوسة  Almstba.com_1342818508_377







الخطوات كما في الصور





سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا






بسبوسة  Almstba.com_1342818514_471


وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله






بسبوسة  Almstba.com_1342818508_875







الصور موضحه القوام






بسبوسة  Almstba.com_1342818509_653







بسبوسة  Almstba.com_1342818513_237








وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته







بسبوسة  Almstba.com_1342818514_487







وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه






وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن







بسبوسة  Almstba.com_1342818511_184







وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل







بسبوسة  Almstba.com_1342818516_716







وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله






كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم






بسبوسة  Almstba.com_1342818507_398







صوره اخرى للتوضيح







بسبوسة  Almstba.com_1342818517_229







ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم






بسبوسة  Almstba.com_1342818512_749








بسبوسة  Almstba.com_1342818517_394




[size=32]وبالهنا والشفا[/size]